Εταιρικό Προφίλ

Η VIOKAR είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1964 με στόχο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού. Σήμερα, μια ομάδα νέων ανθρώπων εργάζονται για την παραγωγή προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών.
Όλα τα προϊόντα, για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιούνται μόνο πρωτογενείς πρώτες ύλες, ελέγχονται σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και την εθνική νομοθεσία και διανέμονται στα σημεία πώλησης σε πρακτικές και φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.

Η ΒΙΟΚΑΡ Πλαστικά ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το 2003 στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου. Η νέα πρότυπη μονάδα δημιουργήθηκε με στόχο την εξειδίκευση στην παραγωγή καναλιών διανομής και ηλεκτρολογικών σωλήνων προστασίας καλωδίων.
Η εξειδίκευση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσονται συνεχώς με γνώμονα τη χρηστικότητα, την ασφάλεια και το αισθητικό αποτέλεσμα της εγκατάστασης, καθώς πέρα από τις ποιοτικές προδιαγραφές που θέτουμε οι ίδιοι για τα προϊόντα μας, στόχος μας είναι να κάνουμε ταχύτερη και ευκολότερη τη δουλειά του επαγγελματία ηλεκτρολόγου.